Конкурс

Конкурс "Успішний проект з використанням інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі у рамках Програми Intel® «Навчання для майбутнього»
Якщо Ви належите до вчителів-новаторів, які мають багато цікавих ідей та прагнуть досліджувати і змінювати на краще оточуючий світ разом із своїми учнями, то цей конкурс - для Вас! Як вчителю, який використовує інноваційні педагогічні та інформаційні технології (ІКТ) під час навчання школярів, Вам буде цікаво поділитися досвідом та дізнатися про успіхи своїх колег.

Дирекція освітніх програм корпорації Intel в Україні оголошує про проведення у рамках програми Intel® «Навчання для майбутнього» конкурсу «Успішний проект-2011» з використанням ІКТ. Конкурс проводиться за наступними номінаціями: «Навчальний проект», «Виховний проект», «Блог навчального проекту» та «Навчальне відео»

Кожний учитель може взяти участь у конкурсі. Подані на конкурс роботи мають містити інформацію про результати реально впровадженого учнями навчального проекту у класній або позакласній діяльності із застосуванням ІКТ
.
Кiлькiсть переглядiв: 284

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.