Про вибір підручників та новий навчальний предмет для 10 класу

Електронна бібліотека Інституту модернізації змісту освіти

На сайті Інституту модернізації змісту освіти (ІМЗО) у електронній бібліотеці вже розміщені по 60 сторінок усіх макетів підручників, які подолали перший етап конкурсу і матимуть гриф МОНУ.

Кожен бажаючий (учителі, учні, батьки, «відповідальні особи усіх рівнів» і просто небайдужі люди) можуть їх побачити, завантажити, почитати, порівняти, осмислити. Без паролю, без реєстрації.

Якщо ви вчитель – порадьтеся з колегами, як мінімум – із тими, котрим за цими підручниками працювати у наступні роки. І дізнайтеся в адміністрації свого навчального закладу, які предмети будуть вивчатися профільно. Бо як оберете зараз підручник рівня стандарту, то де потім візьмете профільний… і навпаки. Освітяни розуміють, що і плановане педагогічне навантаження саме зараз варто «приміряти».

Від 23 по 27 квітня у навчальних закладах рішенням педрад має бути зафіксовано ваш вибір, згодом протоколи мають бути оприлюднені на сайтах навчальних закладів, передані вище щаблями освітянської драбини «нагору». Остаточні підсумки побачимо 18 травня.

Для більш детальної інформації перейдіть за посиланням.

Кiлькiсть переглядiв: 322

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.